ATEX-tavler Eltavler til områder med eksplosionsfare
Ex

IIC-Certificate-previewIIB-Certificate-previewPQAN

ATEX-tavler
Eltavler til områder med eksplosionsfare

Titech kan, som en af de få eltavleproducenter i Danmark, tilbyde dig ATEX-tavler. Titech er certificeret i henhold til DS/EN ISO/IEC 80079-34, som er et lovkrav/overbygning på Titechs ISO9001 system for at kunne konstruere og producere ATEX-tavler. Titech er godkendt indenfor ATEX området i zone 1 & 2 gas. Med andre ord kan Titech være dig behjælpelig med de fleste opgaver i forhold til arbejde i eksplosive områder med undtagelse af miner.

Titech tilbyder tryksikrede kapslinger (Exd) med direkte indføring eller tryksikre kapslinger med forhøjet sikkerhed (Exde). Begge typer til installation i ATEX områder, hvor der er gasser fra gasgruppe IIB og IIC til stede og i temperaturklasse T4, T5 og T6.

Dine fordele ved at handle ATEX-tavler hos Titech:

  • Du får en kompetent samarbejdspartner og er sikret den nødvendige sparring ift. dine nuværende og fremtidige projekter. Vi kan ”afmystificere” begrebet ATEX, og have øje for den mest simple løsning for dig.
  • Gennem et tæt samarbejde med os og vores leverandører sikres du en hurtig respons på priser og tilbud.
  • Du får en komplet el-teknisk dokumentation, som indeholder relevante tegninger samt dokumenter vedr. ATEX.
  • Alle vores ATEX-tavler bygges og testes i vores egen produktion, hvilket sikrer en hurtigere levering, samt hurtig ændring på allerede igangværende ordre.
  • Vores ISO- og miljøcertificeringer sikrer ens arbejdsprocesser fra gang til gang, med øje for miljø og produktløsning.
  • Vi har mulighed for lagerføring af ofte anvendte kapslinger, hvilket sikrer dig en hurtig levering til dine kunder.