Titech er netop blevet re-certificeret efter de nyeste standarder i ISO 9001 kvalitetsledelsessystemet. Det samme er vores ATEX tillæg.

Titech Electric re-certificeret til nyeste DS/EN ISO 9001: 2015

Del denne:

Titech er netop blevet re-certificeret efter de nyeste standarder i ISO 9001 kvalitetsledelsessystemet. Det samme er vores ATEX tillæg.

Midt i august havde vi besøg af Intertek, der står for at kontrollere og ISO-certificere. Intertek gennemgik Titechs certificeringer, og vi fik ros for et godt implementeret system og en flot produktion. Det er vi rigtig stolte af.

De nye standarder betyder i hovedtræk, at vi hos Titech har arbejdet med en interessentanalyse, og at vi efterfølgende har udarbejdet en risikovurdering på relevante forretningsområder og processer. Begge dele er et krav for en opgradering til DS/EN ISO 9001: 2015.

I forbindelse med re-certificeringen af EN ISO/IEC 80079-34:2011 kiggede Intertek på, om vi overholdt overgangen fra direktiv 94/4/EC til 2014/34/EU. Det gjorde vi naturligvis.

Re-certificeringen af ATEX tillægget betyder som sådan ikke nogen ændring, da vi har samme produktcertifikater som tidligere. De konkrete produktcertifikater kan du se på: https://www.titech.dk/eltavler/atextavler/

For vores kunder og leverandører viser certificeringerne, at Titech fortsat er en kompetent og troværdig samarbejdspartner.