eltavle slide1

ATEX-tavler til eksplo­sions­farlige områder

ATEX-tavler
Eltavler til områder med eksplosions­fare

Titech Electric kan, som en af de få eltavle­producenter i Danmark, tilbyde dig ATEX-tavler. Titech Electric er certificeret i henhold til DS/EN ISO/IEC 80079-34, som er et lovkrav/overbygning på Titech Electrics ISO9001 system for at kunne konstruere og producere ATEX-tavler. Titech Electric er godkendt indenfor ATEX klas­sifi­ceringen Zone 1 & 2. Med andre ord kan Titech Electric være dig behjælpelig med de fleste opgaver i forhold til arbejde i eksplosive områder med undtagelse af miner.

Titech Electric tilbyder tryksikrede kapslinger (Exd) med direkte indføring eller tryksikre kapslinger med monteret kapsling i forhøjet sikkerhed (Exde). Begge typer til instal­lation i ATEX områder, hvor der er gasser fra gasgruppe IIB og IIC til stede og i temperatur­klasse T4, T5 og T6.

Dine fordele ved at handle ATEX-tavler hos Titech Electric:

  • Du får en kompetent samarbejds­partner og er sikret den nødvendige sparring ift. dine nuværende og fremtidige projekter. Vi kan “afmystificere” begrebet ATEX, og have øje for den mest simple løsning for dig.
  • Gennem et tæt samarbejde med os og vores leverandører sikres du en hurtig respons på priser og tilbud.
  • Du får en komplet el-teknisk dokumentation, som indeholder relevante tegninger samt dokumenter vedrørende ATEX.
  • Alle vores ATEX-tavler bygges og testes i vores egen produktion, hvilket sikrer en hurtigere levering, samt hurtig ændring på allerede igangværende ordre.
  • Vores ISO- og miljø­certifi­ceringer sikrer ens arbejds­processer fra gang til gang, med øje for miljø og produktløsning.
  • Vi har mulighed for lagerføring af ofte anvendte kapslinger, hvilket sikrer dig en hurtig levering til dine kunder.

Vi bygger alle vores eltavler på tillid

Effektiv og pålidelig fordelings­tavle skabt i samarbejde

Titech Electric samarbejder tæt med lokale elinstal­latører for at levere effektive og pålidelige fordelings­tavler. Vores type­testede modul­systemer opfylder danske og inter­nationale normer, og vores produktion i Danmark sikrer fuld kvalitets­kontrol. Vi engagerer os i dine behov og tilbyder rådgivning gennem hele processen. Vores mål er altid at levere den løsning, der skaber mest værdi for dig som kunde.

Fordelingstavler

Driftssikker gruppe­tavle til ethvert behov

Titech Electric leverer drifts­sikre gruppe­tavler i alle størrelser. Vores tavler, bygget af markedets bedste komponenter, opfylder Instal­lations­bekendt­gørelsen og DS/EN61439-3. Uanset om det er standard­tavler eller individuelt tilpassede løsninger, garanterer vores omfattende kvalitets­kontrol en pålidelig løsning. Alle tavler leveres med fuld dokumen­tation og montage­vejledning, og er enkle at montere, hvilket gør dem ideelle for ethvert behov.

Gruppetavler

Erfarne medarbejdere sikrer kvalitet i hver enkelt styretavle

Når du vælger vores styre­tavler, får du ikke kun kvalifi­ceret sparring fra erfarne medarbejdere, men også sikkerhed for konstruktion og dimen­sionering efter DS/EN60204-1. Vi lever op til de strengeste sikker­hedskrav og sikrer dokumenteret affalds­håndtering af komponenter. Uanset om det er standard­tavler eller special­fremstillede løsninger, garanterer vi kvalitet og effektivitet i hver enkelt styretavle.

Styretavler

Titech Electric står klar til at bygge din næste styretavle

Vi er i dag ca. 160 medarbejdere fordelt på vores to afdelinger i Odense og Herning.
Vi har samlet al ekspertise indenfor styre­tavler, serie­produktion og PLC-styring samt produktion af ATEX-tavler og UL-tavler i Odense, mens vi i Herning har ekspertise inden for gruppe­tavler, fordelings­tavler og CTS-tavler.

Send forespørgsel