eltavle slide1

Få en skræddersyet gruppetavle til dit næste projekt

gruppetavle montering

Gruppetavle med dokumentation

Vi har stor erfaring inden for design og opbygning af gruppe­tavler til bolig­byggeri og renoverings­opgaver. Alle vores gruppe­tavler er bygget og opmærket i henhold til Instal­lations­bekendt­gørelsen og DS/EN61439-3.

Vi producerer gerne special­tilrettede gruppe­tavler, men laver også standard­iseringer af dine egne gruppe­tavler. Det muliggør en effektiv produktion og hermed en lavere pris på hver enkelt tavle.

Når du køber din gruppetavle hos Titech Electric får du:

  • Kvalificeret sparring, så du får de rigtige løsninger.
  • Komponenter fra anerkendte fabrikanter.
  • Fuld dokumentation.
  • Tekniske specifi­kationer til hver gruppetavle.
  • Kredsskema.
  • Kvalitets­komponenter som sikrer, at enhver løsning lever op til de forventede krav til effekt og sikkerhed.
  • Mulighed for at dokumentere din kvalitets­sikring og affalds­håndtering.

Vi special­bygger mange typer eltavler

Special­bygget fordelings­tavle til store domiciler

Titech Electric er specialister i at levere fordelings­tavler til store domiciler. Vores ekspertise baserer sig på over to årtiers erfaring, hvor vi har udviklet alt fra små serie­producerede tavler til komplekse hoved­tavler. Vi tilbyder skrædder­syede løsninger, der opfylder specifikke krav til kort­slutnings­niveauer og form­klasser, alt sammen bygget i overens­stemmelse med danske og internationale normer.

Fordelingstavle til industri

Special­frem­stillet styretavle til enhver type industri­virksomhed

Titech Electric leverer special­frem­stil­lede styre­tavler, der opfylder gældende standarder og tillægs­bestem­melser, så vi opfylder, at det elektriske udstyr på maskiner leveres iht. lovgivningen. Vi skaber bruger­venlige løsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Ved alle special­fremstillede tavler garanterer vi kvalitet, dimen­sionering efter DS/EN60204-1 og dokumenteret miljø­rigtig affalds­håndtering.

Styretavle til produktionsanlæg

Effektiv bygge­strømstavle i dansk kvalitet

Titech Electric leverer måler­tavler med trafo-måling (125A til 400A) på galvaniseret stativ med tag. Vores bygge­strøm­stavler overholder gældende standarder (DS/EN61439-1-4). Vi tilbyder konkur­rence­dygtige priser på type­testede tavler, der sikrer effektiv bygge­strøm. Udforsk vores bygge­strøm­katalog for lagerførte løsninger og diverse tilbehør.

Effektiv byggestrømstavle

Titech Electric står klar til at bygge din næste gruppetavle

Vi er i dag ca. 160 medarbejdere fordelt på vores to afdelinger i Odense og Herning.
Vi har samlet al ekspertise indenfor styre­tavler, serie­produktion og PLC-styring samt produktion af ATEX-tavler og UL-tavler i Odense, mens vi i Herning har ekspertise inden for gruppe­tavler, fordelings­tavler og CTS-tavler.

Send forespørgsel