eltavle slide1

Tavler bygget på tillid

1998

Ulrik Juul starter Titech Electric. I det første år har han en beskeden produktion af eltavler i sin kælder på Fasanvej i Odense til få, men nære kunder.

2000

Titech Electric, med en stab på fem mand, flytter til nye lokaler i Brændekilde uden for Odense.

2002

Titech Electric flytter sine 15 med­arbej­dere til Sivland­vænget i Odense.

2003

Titech Electric får sin første professionelle bestyrelse.

2004

Titech Electric bliver et A/S. Vi overtager instal­lations­virksom­heden CME El-service.

2007

Titech Electric opnår AAA kreditvurdering hos D&B samt nomineret til “Entrepreneur of the Year”. CME El-service bliver solgt fra som led i en strategisk beslutning om ikke både at være instal­latør og handle med el-instal­lations­forret­ninger. Vi åbner vores Herning-afdeling.

2009

For femte gang bliver Titech Electric kåret som Gazelle­virksomhed af Børsen. Vi nomineres af Ernst & Young til “Entrepreneur of the Year” – denne gang som finalist i Region Fyn. Vi investerer i en WALBOM produktions­linje og en KOMAX ledningsmaskine.

2010

Titech Electric bliver endnu en gang AAA kredit­godkendt. Vi bliver ISO 9001:2008 kvalitets­certifi­ceret, og opkøber Grene Industri Service tavle­afdeling i Ringe.

2011

Titech Electric opkøber Kemp & Lauritzens tavle­afdeling i Svendborg. Vi bliver DS/EN 13980:2004 certificeret til Atex tavler.

2012

Odense afdeling flytter til nyt domicil på 5.500 m².

Herning afdeling udvider til 2.000 m².

Perforex semi-automatisk bearbejd­nings­center.

ISO 14001:2004 Miljø­certificering.

2013

Titech Electric udvikler Danmarks første tavlebygger App til nem opbygning af dine egne gruppetavler. App’en ligger tilgængelig i App Store i forsommeren.

2014

Titech Electric opkøber KS-Automatic i Herning.

2015

Titech Electric bliver for tredje år i træk fundet værdige til en AAA rating.

2016

Titech Electric indgår et sponsor­samarbejde med Triathlet Michelle Vesterby.

For fjerde år i træk bliver Titech Electric fundet værdige til en AAA rating.

2017

Der ansættes en afdelings­leder til afdelingen i Herning. For femte år i træk bliver Titech Electric fundet værdige til en AAA rating.

2018

Titech Electric kan fejre 20 års fødselsdag.

2023

Titech Electric kan fejre sit 25 års jubilæum.

2024

Afdelingen i Herning flytter til nye, større og mere moderne facili­teter på Lang­vadbjer­gvej 5A.

  Historien om Titech Electric

  ULJ pressefoto 3941Titech Electric indgang

  Historien om en iværksætter

  Titech Electric, som i dag er en af Danmarks førende leverandører inden for eltavler, er startet af Ulrik Juul. Som ung elektriker lægger Ulrik Juul grundstenen til Titech Electric, da han starter en mindre produktion af eltavler i sin kælder. På ægte iværksætter­manér klipper han ledninger og samler eltavler i de sene aftentimer – ofte med hjælp fra både familie og venner. Kunderne er i starten få, men baseret på nære relationer og gensidig tillid. Ulriks vision er at skabe en stor virksomhed gennem tæt dialog med den enkelte kunde koblet med ekspertise og en rationel tilgang til hvert projekt.

  En fynsk iværksætterdrøm

  Det, der starter som en fynsk iværk­sætter­drøm, vokser sig hurtigt større i takt med, at efter­spørgslen stiger og virksomheden opkøber konkurrenter. Ekspertisen inden for fordelings­tavler, som er tilstede i Midtjylland fører til, at Ulrik i 2007 starter en afdeling op i Herning. Afdelingen bemandes af dygtige medarbejdere, hvoraf en del er tidligere kollegaer fra Ulriks første job som nyuddannet El-installatør i demex electric. I 2010 opkøber Titech Electric bl.a. Grene Industri Service i Ringe. Året efter – i 2011 – følger opkøbet af Kemp & Lauritzens tavleafdeling i Svendborg. I 2014 opkøber Titech Electric virksom­heden KS-Automatic i Herning.

  Dansk kvalitet og produktion

  Efterhånden som flere konkurrenter i branchen rykker deres produktion til udlandet, vokser behovet for at tænke kreativt. Hos Titech Electric satser Ulrik på at fastholde den danske kvalitet og produktion, og i stedet tage udfordringen op med at standard­isere virksom­hedens processer, så Titech Electric fortsat kan være konkurren­cedygtig.

  Titech Electric bygger fordelings­tavler og gruppetavler til små og store elektriker­virksomheder og bygge­pladser, og avancerede styretavler, Atex-tavler og UL-tavler til store, internationale virksomheder. I vores produktion af eltavler bruger vi hvert eneste år mere end:

  • 75.000 automat­sikringer
  • 100 tons tavlejern og
  • 300 km ledning.

  Vores bestyrelse

  Siden 2003 har Titech Electric haft en professionel bestyrelse, som blandt andet sikrer, at vi konstant holder fokus og arbejder strategisk. Bestyrelsen er en vigtig sparrings­partner for ledelsen omkring impulser, trends og tiltag i det øvrige erhvervsliv.

  Bestyrelsen består af:
  Ole Bang Nielsen, Formand
  Henrik Steen-Jørgensen
  Henrik Dueholm Madsen
  Christopher Nysted Sørensen
  Ulrik Juul
  Tine Juul

  Vores værdier

  Vi vil være Danmarks mest attraktive tavleproducent

  Vi vil skabe optimale løsninger for både vores kunder og vores virksomhed, og vi vil være det foretrukne valg inden for eltavler i Danmark. Vi vil nå dette mål ved at levere enkle og smarte løsninger, som imødekommer vores kunders udfordringer bedst muligt.

  Vi vil være din foretrukne sparring­spartner indenfor eltavler

  Vi arbejder efter at indgå i tæt dialog med vores kunder og – på profitabel vis – levere tekniske løsninger, der giver vores kunder en positiv oplevelse. Det vil vi blandt andet gøre gennem en optimering af de løsninger, vores kunder efterspørger.

  Vi vil være en 100% dansk virksomhed

  Vores fokus er dansk kvalitet, og al vores produktion sker i Danmark. Du vil med andre ord altid møde dansk­talende medarbejdere, som kender de lokale udfordringer, når du har kontakt til Titech Electric. Som en af de få danske tavle­producenter er vi både ISO 14001 og ISO 9001 certificerede, hvilket sikrer os kvalitet, effektive styring og en struktureret kundedialog.

  Det skal være sjovt og udviklende at arbejde hos Titech Electric

  Vi vil være innovative og effektive, og vi vil tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere ved at gøre virksomheden til en udfordrende arbejdsplads og ved at give muligheder for faglig udvikling.

  Vi fejrer vores sejre

  Vi tror på, at der skal være plads til at vise begejstring, og at det, at fejre vores succeser giver medarbejder­engagement og hermed en bedre opgaveløsning.


  vinderen lars calmer

  Keramikfiguren Vinderen af Lars Calmer, som du møder i vores odenseanske afdeling, er vores symbol og vartegn.