eltavle slide1

Aktuelle nyheder fra Titech

25. januar 2016

Titech Electric sponserer triathleten Michelle Vesterby

Titech Electric sponserer triathleten Michelle Vesterby

Tillid er et nøgleord, når man skal præstere på højt niveau, uanset om det er i sport eller erhverv.

Det ved den fynske publikumsfavorit, triathleten Michelle Vesterby. Og det ved vi hos Titech Electric.

Michelle Vesterby dyrker én af verdens hårdeste sportsgrene, triathlon – hun er én af verdens bedste. I 2015 blev hun blandt andet  nr. 4  ved Hawaii Ironman i 2015 – og hun har netop vundet Publikumsprisen ved Årets fynske Sportsnavn.

Når man præsterer på det niveau, skal man ikke bare have tillid til sig selv, men i høj grad også til både udstyr og samarbejdspartnere. Nu har Michelle Vesterby valgt at vise Titech Electric tillid ved at indgå en sponsoraftale, der skal hjælpe hende på vejen mod nye, store resultater.

Tavler bygget på tillid, det er vores motto hos Titech Electric. Præcis som en sportsudøver skal vores kunder ikke gå ned på udstyret. Så vi er meget bevidste om at levere, hvad vi lover. Det er en væsentlig grund til vores succes. Derfor giver det rigtig god mening for os at støtte en så seriøs pige som Michelle Vesterby.” siger adm. direktør Ulrik Juul.

Samarbejdet er foreløbig aftalt to år frem. Det giver Michelle Vesterbys motivation et ekstra boost, og et sikrere fundament for hendes karriere.

“Støtten giver mig endnu større muligheder for at forberede mig bedst muligt til den kommende tids opgaver, så jeg tror på, at jeg kan følge op på de gode resultater fra 2015. Derfor har jeg med glæde sagt ja til at samarbejde med en spændende virksomhed i fremdrift. Og endda en virksomhed fra min hjemby, Odense,” siger Michelle Vesterby.


Del denne nyhed