eltavle slide1

Dansk produktion af alle typer eltavler

Eltavler dansk produktion 5390

Titech Electric designer nogle af markedets bedste og mest innovative eltavle­løsninger til konkurrence­dygtige priser. Alle vores eltavler lever op til de højeste standarder for kvalitet, og vi garanterer punktlig levering, faglig ekspertise og et service­niveau ud over det sædvanlige.

Få skræddersyet den helt rette eltavle

Når du gør forretninger med os, får du bl.a.:

  • Få tilknyttet en eltavle-ekspert, der står til rådighed i såvel design- som produktions- og opfølgningsfasen.
  • Konkurren­cedygtige priser på dansk­producerede eltavler

Hos os kan du bestille alle slags eltavler – lige fra fordelings- og gruppetavler til store som små installatører og byggepladser til avancerede styretavler, ATEX-tavler og UL-tavler. Vi har kapacitet og knowhow til at klare enhver ordre uanset størrelse og sværhedsgrad, og vi går til enhver opgave med største omhyggelighed og professionalisme.

Bedste eltavle pris på markedet

Eltavle-producenter har de seneste år flyttet deres produktion til udlandet, men ikke os. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med den kontrol og sikkerhed vi kan stille vores kunder ved selv at stå for produktionen herhjemme i Danmark.

Derfor er vi gået en anden vej i forsøget på at holde omkost­ningerne nede – en mere kreativ vej. Vi har i stedet arbejdet på at optimere vores arbejdsgange og standardisere vores produktion, så vi kan matche alle konkurrenter på prisen uden at gå på kompromis med vores værdier og kvaliteten.

Vi bruger kun kvalitets­komponenter

Vi benytter kun kvalitets­komponenter i vores eltavler og har som en af blot ganske få eltavle­producenter i landet ISO 9001 certifikat og et ISO 14001 certifikat. Du har med andre ord sikkerhed for at få ensartet høj kvalitet og en miljø­rigtig samarbejds­partner, når du får bygget din eltavle hos os.

Hvem er Titech Electric?

Titech Electric er oprindeligt et fynsk foretagende stiftet i 1998 af vores grundlægger Ulrik Juul, der som ung elektriker begyndte at samle eltavler i sin fritid i kælderen. Siden da gik det stærkt og de følgende år vandt Titech Electric Børsens Gazelle­pris fem gange og lavede afdelinger i både Odense og Herning.

Vores værdier har dog ikke flyttet sig det store fra den gang: vi tror stadig på dansk kvalitet, nære relationer, tillid og god dialog med vores kunder. Det er et koncept, der virker for os, og vi er stolte af, at langt største­delen af vores kunder er tilbagevendende.

Vi bygger eltavler til mange formål

Fordelingstavle til bolig­instal­lationer med kvalitet og fleksibilitet

Titech Electric samarbejder tæt med lokale elinstal­latører for at levere topkvalitets fordelings­tavler til ethvert bolig­byggeri. Vores tavler er produceret i Danmark, det giver ikke kun fuld kontrol over kvaliteten, men sikrer også fleksibilitet. Fordelings­tavlen bliver testet omhyggeligt før levering. Vi garanterer maksimal drift­sikkerhed og overholdelse af standarder.

Fordelingstavle til boligbyggeri

Færdigmonteret gruppe­tavle med dokumentation

Titech Electric er eksperter i design og opbygning af gruppe­tavler til bolig­byggeri. Vores tavler opfylder Instal­lations­bekendt­gørelsen og DS/EN61439-3. Vi tilbyder både special­tilrettede og standard­iserede løsninger, sikrer kvalificeret sparring, og leverer dokumen­tation, tekniske specifika­tioner samt kredsskema. Vores færdig­monterede gruppe­tavler, produceret i Danmark, garanterer drifts­sikre og lovkravs­afstemte løsninger.

Færdigmonteret gruppetavle

Brugervenlig styre­tavle til moderne produktions­anlæg

Vi specialiserer os i at levere avancerede styre­tavler og systemer, der strækker sig fra mindre betjenings­paneler til komplekse netværk i moderne industrielle produktions­anlæg. Vores fokus er altid at gøre selv den mest komplicerede løsning enkel og bruger­venlig. Udviklet i samarbejde med vores kunder og med høj vægt på fremtids­sikring, sikrer vores styre­tavler effektivitet og sikkerhed i alle industrier.

Styretavle til produktionsanlæg

Titech står klar til at bygge din næste eltavle

Vi er i dag ca. 160 medarbejdere fordelt på vores to afdelinger i Odense og Herning.
Vi har samlet al ekspertise indenfor styre­tavler, serie­produktion og PLC-styring samt produktion af ATEX-tavler og UL-tavler i Odense, mens vi i Herning har ekspertise inden for gruppe­tavler, fordelings­tavler og CTS-tavler.

Send forespørgsel