eltavle slide1

Vi bygger styretavleanlæg og systemer til styretavler

Styretavlerstyretavle udsnit

Vi gør den komplekse styretavle enkel

Vi leverer styretavleanlæg og systemer til styretavler på alle niveauer, og fokuserer hver eneste gang på at gøre selv den mest komplicerede løsning enkel. Bruger­venlighed, men i høj grad også fremtids­sikring, er væsentlige elementer i vores arbejde. Udviklingen af styre­tavler sker i tæt samarbejde med dig som kunde og på baggrund af en indgående viden omkring dit arbejde.

Vores løsninger spænder fra mindre betjenings­paneler på maskiner til store og avancerede, integrerede netværk med mange PC’er i moderne industrielle produktionsanlæg.

Vi skaber bruger­venlige styretavler

Mange af vores kunder har brug for løsninger, der ikke alene er elektronisk avancerede, men også lever op til de strengeste sikkerheds­krav. Samtidig kan bruger­venligheden være afgørende for både effektivitet og sikkerhed. Vi har en stor erfaring i at levere styretavler – herunder PLC styringer og maskin­styringer – til stort set alle former for industri- og produktions­virksomheder, f.eks. til vindmølle­branchen, til logistik­virksomheder, forsynings­sektoren og skibs- og marine­området. Afhængig af behovet kan styre­tavlerne være standardtavler eller special­fremstillede.

Når du handler styre­tavler hos os, får du:

  • Sparring fra erfarne medarbejdere til at træffe de rigtige valg.
  • Styretavler, der er konstruerede og dimension­erede i henhold til DS/EN60204-1 og lever op til de strengeste sikkerhedskrav.
  • Sikkerhed for kvalitet og en dokumenteret affalds­håndtering af komponenter.

Vi bygger styretavler til mange formål

Lad os bygge en styretavle til dit næste CTS-anlæg

Vi har gennem mange år opbygget stor erfaring med styre­tavler til CTS-anlæg. Derfor har vi et dybt kendskab til de særlige krav, der stilles til CTS-anlæg. Det betyder samtidig, at vi har kompetencerne til at give kvalificeret sparring, og det har mange af de førende producenter glæde af.

CTS-anlæg

UL-tavle der opfylder alle industri-normer

Titech er i dag UL godkendt til at producere “Industrial Control Panels” UL file: NITW.E248255. Når du handler UL-tavler hos os, får du altid kvalificeret sparring til at vælge de rigtige løsninger. Vores UL-tavler opfylder alle krav til opbygning, valg af komponenter mv.

UL industritavle

Industriel automation og PLC-styring

Vi har stor erfaring med automation og PLC-software. Vi har leveret styretavler til alt fra mindre maskinstyringer til komplekse procesanlæg, og vi kan stille de rigtige spørgsmål og lytte ind til de ønsker og behov, du har som kunde.

Tavle til PLC-styring

Titech Electric står klar til at bygge din næste styretavle

Vi er i dag ca. 160 medarbejdere fordelt på vores to afdelinger i Odense og Herning.
Vi har samlet al ekspertise indenfor styre­tavler, serie­produktion og PLC-styring samt produktion af ATEX-tavler og UL-tavler i Odense, mens vi i Herning har ekspertise inden for gruppe­tavler, fordelings­tavler og CTS-tavler.

Send forespørgsel