eltavle slide1

Typetestet fordelingstavle til industri og byggeri

elektriker tavle produktion

Fordelingstavle til den rigtige pris

Vi bygger fordelingstavler til store og små industri­virksomheder. Gennem et tæt samarbejde med lokale elinstal­latører leverer vi herudover fordelings­tavler til alle former for boliger og meget store domiciler.

Vi anvender altid type­testede modul­systemer i henhold til danske og inter­nationale normer og standarder som DS/EN61439-2/3, og vi bygger desuden fordelings­tavler til speci­elle kort­slut­nings­niveauer og iht. forskellige formkrav.

Få sparring under tilbuds- og projektfasen

Vi har gennem mange år haft et tæt samarbejde med elinstal­latører, og vi bruges ofte som spar­rings­partnere omkring valget af tekniske og fremtids­sikrede løsninger i tilbuds- og projektfasen.

Når du handler fordelings­tavler hos os, får du altid:

  • Kvalificeret sparring, så du får den optimale løsning til dit projekt.
  • En løsning, der er fremtidssikret.
  • En hurtig og korrekt pris på hver eneste fordelings­tavle, som er med til at sikre dig en god drifts­økonomi i dit projektet.
  • Ensartet kvalitet på alle fordelingstavler.
  • Mulighed for at dokumentere både din kvalitets­sikring og din affaldshåndtering.

Vi bygger eltavler til mange andre formål

Fremtids­sikret gruppe­tavle til både nybyggeri og renoverings­opgaver

Titech Electric speciali­serer sig i design og opbygning af effektive gruppe­tavler til renoverings­opgaver. Vores erfaring sikrer altid overholdelse af Instal­lations­bekendt­gørelsen og DS/EN61439-3. Uanset om det er standard­iserede eller special­tilrettede tavler, garanterer vi kvalitet, dokumentation og tekniske specifi­kationer. Vores færdig­monterede gruppe­tavler er enkle at montere, produceret med markedets bedste komponenter, og lever op til alle krav til effekt og sikkerhed.

Dansk gruppetavle

Effektive styre­tavler til vind­mølle­industrien

Titech Electric leverer avancerede styre­tavler, herunder PLC-styringer til vind­mølle­industrien. Vores løsninger er konstru­eret og dimen­sioneret i henhold til EN 60204-1, som garanterer sikkerhed og effek­tivitet. Vi fokuserer på at gøre komplekse styre­tavler enkle og bruger­venlige, hvilket sikrer optimal og pålidelig drift i denne tekno­logisk avancerede sektor.

Effektiv styretavle

Dansk producerede bygge­strøms­tavler til enhver byggeplads

Hos Titech Electric bygger vi alle vores tavler i Danmark og vi kan derfor tilbyde bygge­strøms­tavler, der opfylder specifikke krav og behov. Vores faglige ekspertise og profes­sionelle sparring sikrer, at vi leverer kvalitets­løsninger, der følger danske og inter­nationale standarder. Uanset om det er måler­tavler eller kuffert­tavler, så garanterer vi konkurrence­dygtige priser og hurtig levering.

Byggestrømstavle

Titech Electric står klar til at bygge din næste fordelingstavle

Vi er i dag ca. 160 medarbejdere fordelt på vores to afdelinger i Odense og Herning.
Vi har samlet al ekspertise indenfor styre­tavler, serie­produktion og PLC-styring samt produktion af ATEX-tavler og UL-tavler i Odense, mens vi i Herning har ekspertise inden for gruppe­tavler, fordelings­tavler og CTS-tavler.

Send forespørgsel