eltavle slide1

Industrielle styretavler til det amerikanske marked

ul tavler

UL-tavler – eltavler til USA

Titech Electric er i dag UL godkendt til at producere “Industrial Control Panels” UL file: NITW.E248255.

Når du handler UL-tavler hos os, får du altid:

  • Kvalificeret sparring til at vælge de rigtige løsninger.
  • UL-tavler, der er bygget iht. UL508A og ovenstående godkendelse, og opfylder alle krav til opbygning, valg af komponenter mv.
  • UL-tavler med påført label type CULUS LISTED for anvendelse i Canada og USA..
  • En komplet el-teknisk dokumentation, som indeholder relevante tegninger samt dokumenter vedr. UL.

Selve labelingen foretages af Titech Electric, hvor den UL-ansvarlig inspicerer og labler tavlen inden afsendelse. Titech Electric besøges fire gange årligt uanmeldt af UL (Underwriters Lab.) for at det sikres vi overholder gældende lovgivning. Sådanne sikre vi at dine tavler sikkert kan indføres uden problemer.

C-UL-US LISTED

Vi bygger mange typer eltavler

ATEX-tavle til område med eksplosions­fare

Titech Electric kan, som en af de få eltavle­producenter i Danmark, tilbyde dig ATEX-tavler.
Vi kan hjælpe dig med langt de fleste opgaver, når du arbejder i eksplosive områder, ligesom vi kan sikre , at du ikke får problemer med myndig­hederne og undgår produktionsstop.

ATEX-tavler

Fordelings­tavle med maksimal drift­sikkerhed

Titech Electric er stolte af at tilbyde hovedtavler med overlegne kvalitets­standarder. Med mange års erfaring som producent garanterer vi tavler, der opfylder danske og inter­nationale normer som DS/EN61439-2/3. Vores produktion i Danmark sikrer fuld kontrol over kvaliteten, og vi gennemfører omfattende tests for at sikre maksimal drift­sikkerhed ned til mindste detalje, alt sammen til fordel for vores kunder.

Fordelingstavler

Serie­produktion af gruppe­tavler med dokumentation

Titech Electric er din pålidelige partner for serie­produktion af gruppe­tavler. Vores tavler overholder Instal­lations­bekendt­gørelsen og DS/EN61439-3. Uanset om det er standard­tavler eller individuelt tilpassede løsninger, sikrer vores kvalitets­kontrol og dokumentation, at hver tavle opfylder kravene til effekt og sikkerhed. Titech Electric tilbyder en effektiv produktion med lavere priser, alt sammen under ét tag i Danmark.

Serieproduktion af gruppetavler

Titech Electric står klar til at levere din næste byggestrømstavle

Vi er i dag ca. 160 medarbejdere fordelt på vores to afdelinger i Odense og Herning.
Vi har samlet al ekspertise indenfor styre­tavler, serie­produktion og PLC-styring samt produktion af ATEX-tavler og UL-tavler i Odense, mens vi i Herning har ekspertise inden for gruppe­tavler, fordelings­tavler og CTS-tavler.

Send forespørgsel