eltavle slide1

Serieproduktion af eltavler

eltavler serieproduktion 1661

Skal du bruge mere end fem ens eltavler, er serieproduktion en økonomisk fordelagtig løsning for dig. I tilfælde, hvor basis er den samme i flere eltavler, men det endelige resultat skal tilpasses forskellige funktioner, tilbyder vi en kombination af serieproduktioner og custom-made løsninger.

For at sikre en ensartet og økonomisk serieproduktion af vores eltavler er alle arbejdsrutiner i vores serieproduktion kortlagt og beskrevet i interne arbejdsprocedurer.

Når du handler serieproducerede eltavler hos os, er du sikret:

Sparring, så du får den bedste og billigste løsning.
En ensartet, høj kvalitet på dine eltavler.
Eltavler, der er fuldt funktionstestet ved testopstillinger og efter procedurer lavet i tæt samarbejde med dig og din virksomhed.
Dokumentation for din kvalitetssikring og affaldshåndtering.

Vi bygger eltavler til mange formål

Effektiv bygge­strømstavle i dansk kvalitet

Titech Electric leverer måler­tavler med trafo-måling (125A til 400A) på galvaniseret stativ med tag. Vores bygge­strøm­stavler overholder gældende standarder (DS/EN61439-1-4). Vi tilbyder konkur­rence­dygtige priser på type­testede tavler, der sikrer effektiv bygge­strøm. Udforsk vores bygge­strøm­katalog for lagerførte løsninger og diverse tilbehør.

Effektiv byggestrømstavle

Effektive styre­tavler til vind­mølle­industrien

Titech Electric leverer avancerede styre­tavler, herunder PLC-styringer til vind­mølle­industrien. Vores løsninger er konstru­eret og dimen­sioneret i henhold til DS/EN60204-1, som garanterer sikkerhed og effek­tivitet. Vi fokuserer på at gøre komplekse styre­tavler enkle og bruger­venlige, hvilket sikrer optimal og pålidelig drift i denne tekno­logisk avancerede sektor.

Effektiv styretavle

Special­bygget fordelings­tavle til store domiciler

Titech Electric er specialister i at levere fordelings­tavler til store domiciler. Vores ekspertise baserer sig på over to årtiers erfaring, hvor vi har udviklet alt fra små serie­producerede tavler til komplekse hoved­tavler. Vi tilbyder skrædder­syede løsninger, der opfylder specifikke krav til kort­slutnings­niveauer og form­klasser, alt sammen bygget i overens­stemmelse med danske og internationale normer.

Fordelingstavle til industri

Titech Electric står klar til at serieproducere dine eltavler

Vi er i dag ca. 160 medarbejdere fordelt på vores to afdelinger i Odense og Herning.
Vi har samlet al ekspertise indenfor styre­tavler, serie­produktion og PLC-styring samt produktion af ATEX-tavler og UL-tavler i Odense, mens vi i Herning har ekspertise inden for gruppe­tavler, fordelings­tavler og CTS-tavler.

Send forespørgsel