eltavle slide1

Styretavle til central tilstands­kontrol og regulering af varme og ventilation

styretavler cts

Styretavler til CTS-anlæg bygget på årtiers erfaring

Vi har gennem mange år opbygget stor erfaring med styre­tavler til CTS-anlæg. Derfor har vi et dybt kendskab til de særlige krav, når Central Tilstands­kontrol og Styring skal regulere bygningers varme og ventilation, så det virker bedst muligt med mindst muligt energiforbrug.

Det betyder samtidig, at vi har kompetencerne til at give kvalificeret sparring, og det har mange af de førende producenter af CTS-anlæg glæde af – for eksempel Siemens, Schneider, Omron, SE Big Blue og Danfoss System Automatik.

Vores erfaring gør, at vi ofte ikke blot er leverandør af styretavler ud fra kundens tegninger og programmering. Vi er også sparrings­partner i opstarten, så vi kan hjælpe med at få det rigtige resultat. Vores store projekt­database betyder, at vi hurtigt kan finde specifi­kationer fra tidligere projekter for vores faste kunder.

Levering til aftalt tid og sted

Vi kan udvikle styre­tavlerne hurtigt, effektivt og korrekt, fordi vi kender kravene – og vi er kendt for at levere til aftalt tid og sted.

Når du bruger os som leverandør af styre­tavler til CTS-anlæg får du:

  • Konstruktivt feedback på de tegninger, vi får fra dig til at arbejde ud fra.
  • En samarbejds­partner med stor rutine i at afstemme forvent­ningerne, så du får det rigtige produkt til prisen.
  • En leverandør med referencer fra markedets førende producenter.

Vi bygger styre­tavler til mange typer af anlæg

Smarte løsninger på styre­tavler til industrielle anlæg

Vi har stor erfaring i at levere smarte løsninger inden for styretavler.
Fra mindre betjenings­paneler til avancerede netværk i moderne produktions­anlæg skaber vi bruger­venlige styre­tavler. Vores fokus på effektivitet og sikkerhed garanterer, at selv de mest komplekse produktions­processer bliver enkle og håndterbare. Uanset hvilken industri vi leverer til, bliver vores styre­tavler udviklet i tæt samarbejde med kunderne med henblik på at opnå langvarig drift­sikkerhed.

Brugervenlige styretavler

Avanceret PLC-styring til industriel automation

Titech Electric er eksperter i industrielle automations- og PLC-styringer. Fra mindre maskin­styringer til komplekse procesanlæg tilbyder vi skrædder­syede løsninger, der opfylder dine specifikke ønsker og behov. Vores erfarne team stiller de rigtige spørgsmål for at forstå din virksomheds unikke krav og så vi leverer optimale styre­tavler, der effektivt driver din industrielle automation.

Industriel automation

UL-godkendt styretavle til industri

Med vores godkendte produktion af “Industrial Control Panels” (UL file: NITW.E248255) er Titech Electric din sikre partner indenfor styre­tavler til industri­anlæg. Når du handler UL-tavler hos os, får du ikke kun kvalificeret sparring, men også en garanti for sikkerhed. Vores tavler opfylder alle krav til konstruktion og valg af komponenter, og vi er dedikerede til at levere pålidelige løsninger, der opfylder de højeste industrielle normer.

UL-godkendt styretavle

Titech Electric står klar til at bygge din næste styretavle

Vi er i dag ca. 160 medarbejdere fordelt på vores to afdelinger i Odense og Herning.
Vi har samlet al ekspertise indenfor styre­tavler, serie­produktion og PLC-styring samt produktion af ATEX-tavler og UL-tavler i Odense, mens vi i Herning har ekspertise inden for gruppe­tavler, fordelings­tavler og CTS-tavler.

Send forespørgsel