eltavle slide1

PLC - Kvalitetsstyring af din maskine og anlæg

PLC software

Industriel automation og PLC-styring

Vi har stor erfaring med automation og PLC-software. Vi kan drive og styre projekter, og vi har leveret styretavler til alt fra mindre maskin­styringer til komplekse procesanlæg.

Udvikling af gode PLC-styringer forudsætter en tæt sparring med dig og forståelse for de sammenhænge, som PLC-softwaren skal virke i. Det kræver først og fremmest erfarne medarbejdere, som kan stille de rigtige spørgsmål og lytte ind til de ønsker og behov, du har som kunde.

Vores PLC-software er kvalitets­testet

At handle PLC-software gennem os er en garanti for, at du også får det, du har behov for. Vi samarbejder med profes­sionelle samarbejds­partnere, som udvikler nogle af de bedste PLC-programmer på markedet. Vi leverer blandt andet PLC-software til systemerne Siemens, Rockwell, Omron, ABB og Schneider.

Vores forretnings­gange giver dig sikkerhed, når vi leverer en løsning til dig. Den gennemgår en FAT-test, inden PLC-styringen sættes ind i en produktion. Det er en kvalitets­test, hvor du – sammen med vores projekt­ansvarlige medarbejder – har mulighed for at finjustere de enkelte processer.

Handler du PLC-software hos os, får du altid:

  • Kompetent sparring fra medarbejdere med mange års erfaring. De forstår at lytte og stille de rigtige spørgsmål, når dine behov skal afdækkes.
  • En kvalitets­sikring gennem FAT-test.
  • En samarbejds­partner med dybt kendskab til behovene i mange forskellige brancher – bl.a. mejerier, dyre­destruktion, fremstillings­industri og maskin­industri.

Vi bygger styre­tavler til alle former for procesanlæg

Effektiv styretavle til CTS-anlæg

Vi bygger tavler til central tilstands­kontrol og regulering af varme og ventilation. Vores omfattende erfaring med CTS-anlæg giver os indsigt i at bygge effektive styretavler, der opfylder sektorens krav. Uanset projektets kompleksitet står vi klar til at konstruere din næste styretavle, der kan optimere dit CTS-anlæg og forbedre drift­sikkerheden.

CTS-anlæg

UL-tavler med industriens højeste standarder

Hos Titech Electric er vi stolte af vores UL-godkendelse til produktion af “Industrial Control Panels”. Vores sikre UL-tavler er skabt med fokus på overholdelse af de strengeste industrielle normer jfr. UL 508A. Når du vælger vores UL-tavler, får du ikke kun kvalificeret sparring, men også pålidelige løsninger, der opfylder alle krav til konstruktion og komponentvalg.

UL-tavler

Skræddersyet styretavle til moderne produktions­anlæg

Vores styretavler er skræddersyet til at levere optimal styring i moderne produktions­anlæg. Fra mindre betjenings­paneler til komplekse netværk garanterer vi bruger­venlige løsninger. Udviklet i samarbejde med vores kunder og med fokus på fremtids­sikring sikrer vores styre­tavler effektivitet og sikkerhed. I kan opnå en konkurrence­fordel med vores avancerede teknologi, der gør selv den mest komplekse produktions­proces enkel og håndterbar.

Skræddersyet styretavle

Titech Electric står klar til at bygge din næste styretavle

Vi er i dag ca. 160 medarbejdere fordelt på vores to afdelinger i Odense og Herning.
Vi har samlet al ekspertise indenfor styre­tavler, serie­produktion og PLC-styring samt produktion af ATEX-tavler og UL-tavler i Odense, mens vi i Herning har ekspertise inden for gruppe­tavler, fordelings­tavler og CTS-tavler.

Send forespørgsel