Lave priser på færdigbyggede gruppetavler

Hos Titech finder du et bredt udvalg af færdigbyggede gruppetavler, der er klar til installation. Alle vores færdigbyggede gruppetavler er kvalitetstestede og byggede iht. Stærkstrømsbekendtgørelsen og EN 61439-3.

Hvis vi ikke har en færdigbygget gruppetavle med de rette specifikationer til dit projekt, kan vi give dig et godt tilbud på en specialbygget løsning.

Professionel sparring om den rigtige gruppetavle-løsning

Du får tilknyttet en sparringspartner fra vores dygtige rådgiverteam i samme øjeblik, du lægger en ordre hos os. I fællesskab diskuterer I dine muligheder og finder frem til den bedste og billigste løsning på din udfordring, om det så er en standardiseret færdigbygget gruppetavle eller en custom made løsning.

Vi sørger for at holde vores tekniske ekspertise knivskarp med kurser og efteruddannelser, så vi altid kan tilbyde dig den bedst mulige rådgivning og kvalitet.

Gruppetavler du kan stole på

Kvalitet er alfa og omega for os. Derfor bruger vi kun kvalitetskomponenter fra anerkendte fabrikanter til vores færdigbyggede gruppetavler, og vi leverer fuld dokumentation for kvalitets- og miljøsikring.

Derudover har vi, som en af ganske få danske virksomheder, både ISO 9001 og 14001 certificering. Det er din garanti for, at alle vores færdigbyggede gruppetavler har en ensartet god holdbarhed, effekt og sikkerhed, samt at vi har en bæredygtig affaldshåndtering.

Kontakt os på tlf. 63 96 65 65 eller mail tilbud@titech.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med færdigbyggede gruppetavler.