Få en typegodkendt og færdigmonteret gruppetavle hos Titech

Hos Titech har vi et bredt udvalg af færdigmonterede gruppetavler af højeste kvalitet, der matcher de flestes behov. Alle vores færdigmonterede gruppetavler er typegodkendte og baseret på kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter. De lever alle op til stærkstrømsbekendtgørelsens afsnit 6 og EN 61439-3.

Titech har desuden ISO 9001 og 14001 certificering. Det er din garanti for, at alle vores færdigmonterede gruppetavler lever op til gældende krav for sikkerhed og effekt, samt at vores danskbaserede produktion er så miljørigtig som mulig med genanvendelse etc.

Mulighed for en specialbygget gruppetavle

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at vi har en færdigmonteret gruppetavle, der matcher de specifikationer, du eftersøger.

I så fald kan vi hurtigt og billigt specialbygge en gruppetavle med præcis de dimensioner, antal HPFI relæer, automatsikringer mm., du har brug for. Vi har desuden særligt fordelagtige tilbud, hvis du ønsker serieproduktion af en given custom made løsning.

Professionel rådgivning fra start til slut

Du får altid tilknyttet vores faste backoffice team med høj teknisk ekspertise, når du lægger en ordre hos os. I samråd finder I frem til den optimale løsning ift. pris og behov, uanset om du har brug for en færdigmonteret gruppetavle eller en custom made løsning.

Kontakt os på tlf. 63 96 65 65 eller mail tilbud@titech.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den rette gruppetavle.