Gruppetavle til den rigtige pris

Titech er blandt de førende producenter af danske gruppetavler til markedets laveste priser. Vi designer og producerer både custom made og standardiserede gruppetavler til alt fra boligbyggeri til renovationsopgaver.

Alle gruppetavler lever op til de forventede krav til sikkerhed og effekt i overensstemmelse med stærkstrømsbekendtgørelsen og EN 61439-3.

Professionel sparring giver elegante gruppetavle løsninger

I det samme, du lægger en ordre hos os, bliver du tilknyttet vores faste team med en stor teknisk ekspertise. I tæt samarbejde finder I frem til den bedste og mest enkle og elegante løsning på din udfordring.

Kontaktpersonen er også din fremtidige indgangsvinkel til firmaet, så du let og hurtigt kan få fat på os igen. Det sikrer en hurtig behandlingstid og de bedste løsninger for pengene – både her og nu og i fremtiden.

Danske gruppetavler, der er til at stole på

Som en ganske få danske virksomheder i branchen har vi både ISO 9001 og 14001 certificering – din garanti for høj kvalitet og bæredygtig produktion. Det forpligter naturligvis, og derfor har vi valgt at beholde produktionen i Danmark, hvor vi bedre kan overvåge processen og sikre, at produktionen er i overensstemmelse med vores værdier for kvalitet og bæredygtighed.

Samtidig stiller vi høje krav til materialer og vores egne kompetencer. Derfor benytter vi kun kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter, og vi sørger løbende for at uddanne og opmuntre vores ansatte til at forbedre deres tekniske ekspertise.

Skriv til os på tilbud@titech.dk el. ring på telefon 63 96 65 65, og hør mere om vores priser på gruppetavler.