Lave priser på nye gruppetavler

Hos Titech har vi mange års erfaring med design og konstruktion af nye gruppetavler til både boligbyggeri til renovationsopgaver. Vi kan specialbygge en ny gruppetavle til dig, hvis vi ikke har den, du søger på lager og kan tilbyde fordelagtige priser på serieproduktion.

I tæt dialog med dig finder vi frem til den bedste og billigste løsning, der matcher dit unikke behov.

Garanti for høj kvalitet på din nye gruppetavle

Alle vores nye gruppetavler er bygget i Danmark iht. Stærkstrømsbekendtgørelsen og EN 61439-3 og baseret på kvalitetskomponenter fra anerkendte leverandører. Derfor kan du være sikker på, at din nye gruppetavle lever op til alle krav til sikkerhed og effekt.

Derudover har vi, som en af ganske få danske producenter, både ISO 9001 og 14001 certificering, hvilket er din kvalitets- og miljøsikring. Du kan med andre ord vide dig sikker på at få ensartet høj kvalitet på alle nye gruppetavler og en miljørigtig samarbejdspartner, når du gør forretninger med os.

Vi giver dig en fast kontaktperson

En god og åben dialog er med til at skabe en gensidig tillid, og det er vores erfaring, at tillid og sparring skaber de bedste resultater. Vi har brug for at høre dine tanker, så vi kan sikre os, at din nye gruppetavle matcher dine behov og udfordringer bedst muligt.

Derfor får du altid tilknyttet vores faste team, når du lægger en ordre hos os. Teamet har netop den faglige viden, der matcher din udfordring bedst, og er din indgangsvinkel til firmaet, hver gang du har spørgsmål og ideer – både nu og i fremtiden.

Kontakt os på tlf. 63 96 65 65 eller mail tilbud@titech.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med nye gruppetavler.