Alle gruppetavler fra Titech er godkendte i forhold til Stærkstrømsbekendtgørelsen

Hos Titech designes og dimensioneres alle gruppetavler, så de følger reglerne for elektriske installationer af stærkstrømsbekendtgørelsens afsnit 6. Det gælder uanset, om du ønsker en specialtilrettet gruppetavle eller en standardiseret løsning.

I samarbejde med dig finder vi frem til netop den løsning, der matcher dine eller dine kunders behov – til den lavest mulige pris.

Professionel sparring og rådgivning sikrer de bedste løsninger

Åben dialog mener vi, er vejen frem til de bedste resultater.

Med det samme du lægger en ordre hos os, bliver du derfor tilknyttet vores faste team i firmaet, der hjælper med at løse din udfordring og altid er opdateret på netop din ordre. Dit team er herefter din faste indgangsvinkel til firmaet, der sikrer, at du er med i hele processen, i det omfang du ønsker det.

Danskproducerede gruppetavler, du kan stole på

Foruden at leve op til stærkstrømsbekendtgørelsens regler for gruppetavler har vi, som en af ganske få danske virksomheder i branchen, både ISO 9001 og 14001 certificering. Det er din sikkerhed for kvalitet og bæredygtig produktion. Alt sammen så du kan vide dig sikker på at din gruppetavle lever op til alle krav for sikkerhed og effekt – og mere til.

Vi sørger hele tiden for at opdatere vores faglige viden med kurser og efteruddannelser og benytter kun kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter til vores gruppetavler. På den måde kan vi blive ved med at optimere gruppetavlerne, så de matcher den nyeste udvikling på markedet.

Kontakt os på tlf. 63 96 65 65 eller mail tilbud@titech.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med gruppetavler.