Eltavle

Titech designer nogle af markedets bedste og mest innovative eltavleløsninger til konkurrencedygtige priser. Alle vores eltavler lever op til de højeste standarder for kvalitet, og vi garanterer punktlig levering, faglig ekspertise og et serviceniveau ud over det sædvanlige.

Få skræddersyet den helt rette eltavle

Når du gør forretninger med os, får du bl.a.:Titech leverer innovative eltavleløsninger til konkurrencedygtige priser

  • Få tilknyttet en eltavle-ekspert, der står til rådighed i såvel design- som produktions- og opfølgningsfasen.
  • Mulighed for at skræddersy en unik eltavle i vores app
  • Konkurrencedygtige priser på danskproducerede eltavler

Hos os kan du bestille alle slags eltavler – lige fra fordelings- og gruppetavler til store som små installatører og byggepladser til avancerede styretavler, Atex-tavler og UL-tavler. Vi har kapacitet og knowhow til at klare enhver ordre uanset størrelse og sværhedsgrad, og vi går til enhver opgave med største omhyggelighed og professionalisme.

Bedste eltavle pris på markedet

Eltavle-producenter har de seneste år flyttet deres produktion til udlandet, men ikke os. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med den kontrol og sikkerhed vi kan stille vores kunder ved selv at stå for produktionen herhjemme i Danmark.

Derfor er vi gået en anden vej i forsøget på at holde omkostningerne nede – en mere kreativ vej. Vi har i stedet arbejdet på at optimere vores arbejdsgange og standardisere vores produktion, så vi kan matche alle konkurrenter på prisen uden at gå på kompromis med vores værdier og kvaliteten.

Vi bruger kun kvalitetskomponenter

Vi benytter kun kvalitetskomponenter i vores eltavler og har som en af blot ganske få eltavleproducenter i landet ISO 9001 certifikat og et ISO 14001 certifikat. Du har med andre ord sikkerhed for at få ensartet høj kvalitet og en miljørigtig samarbejdspartner, når du får bygget din eltavle hos os.

Hvem er Titech?

Titech er oprindeligt et fynsk foretagende stiftet i 1998 af vores grundlægger Ulrik Juul, der som ung elektriker begyndte at samle eltavler i sin fritid i kælderen. Siden da gik det stærkt og de følgende år vandt Titech Børsens Gazellepris fem gange og lavede afdelinger i både Odense og Herning.

Vores værdier har dog ikke flyttet sig det store fra den gang: vi tror stadig på dansk kvalitet, nære relationer, tillid og god dialog med vores kunder. Det er et koncept, der virker for os, og vi er stolte af, at langt størstedelen af vores kunder er tilbagevendende.