Vi hjælper dig med at optimere dit CTS anlæg

Hos Titech har vi gennem årtiers arbejde med styretavler til CTS anlæg opbygget knowhow og erfaring, der gør os i stand til meget mere end blot udvikle tavlerne ud fra dine tegninger. Vi har kompetencerne til at være sparringspartner i opstarts- og designfasen, hvilket mange af de helt store producenter af CTS anlæg i Danmark har udnyttet gennem årene, bl.a. Siemens, Schneider, Omron, SE Big Blue og Danfoss System Automatik.

Vi garanterer bl.a.:

CTS anlæg

  • Hurtig behandlingstid og levering til tiden
  • Dokumentation for kvalitetssikring i overensstemmelse med gældende lovgivning
  • Professionel sparring

Når du gør forretninger med os, får du altid tilknyttet en kontaktperson. Han er din sparringspartner i opstarts- og designfasen og din faste indgangsvinkel til Titech under såvel produktionsfasen som ved fremtidigt samarbejde.

Konkurrencedygtige priser og punktlig levering

Vores store knowhow og erfaring med styretavler til CTS anlæg gør os i stand til at trække på en stor projektdatabase, så vi hurtigt og effektivt kan finde specifikationer på tidligere arbejdsopgaver samt automatisere mange processer i produktionsfasen.

Den automatisering og optimering af vores produktion betyder, at vi har reduceret omkostningerne og derfor kan tilbyde konkurrencedygtige priser på danskproducerede styretavler til CTS anlæg – og ikke mindst en god leveringstid. Den punktlighed er vi stolte af, og den betyder, at vi har et rigtig godt samarbejde med mange entreprenører i byggebranchen, hvor punktlighed er alfa og omega.

Få et uforpligtende tilbud på dit CTS anlæg

Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit CTS anlæg. Med vores specialbyggede tavler får du optimeret dit CTS anlægs varme- og ventilationsregulering, så du får minimeret energiforbruget og forbedret effekten.

Ring eller skriv til os på tlf. 63 96 65 65 eller tilbud@titech.dk, og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.