styretavler
styretavle-udsnit

Brugervenlige styretavler

Vi leverer styretavleanlæg og systemer til styretavler på alle niveauer, og fokuserer hver eneste gang på at gøre selv den mest komplicerede løsning enkel. Brugervenlighed, men i høj grad også fremtidssikring, er væsentlige elementer i vores arbejde. Udviklingen af styretavler sker i tæt samarbejde med dig som kunde og på baggrund af en indgående viden omkring dit arbejde.

Vores løsninger spænder fra mindre betjeningspaneler på maskiner til store og avancerede, integrerede netværk med mange Pc’er i moderne industrielle produktionsanlæg.

Vores styretavler er overskuelige

Mange af vores kunder har brug for løsninger, der ikke alene er elektronisk avancerede, men også lever op til de strengeste sikkerhedskrav. Samtidig kan brugervenligheden være afgørende for både effektivitet og sikkerhed. Vi har en stor erfaring i at levere styretavler – herunder PLC styringer og maskinstyringer – til stort set alle former for industri- og produktionsvirksomheder, f.eks. til vindmøllebranchen, til logistikvirksomheder, forsyningssektoren og skibs- og marineområdet. Afhængig af behovet kan styretavlerne være standardtavler eller specialfremstillede.

Når du handler styretavler hos os, får du:

  • Sparring fra erfarne medarbejdere til at træffe de rigtige valg.
  • Styretavler, der er konstruerede og dimensionerede i henhold til EN 60204-1 og lever op til de strengeste sikkerhedskrav.
  • Sikkerhed for kvalitet og en dokumenteret affaldshåndtering.