eltavle slide1

Aktuelle nyheder fra Titech

19. september 2016

På vej mod Industri 4.0

På vej mod Industri 4.0

Internet of Things. Den fjerde industrielle revolution.

I mange produktionsvirksomheder taler man i dag om en ny æra i industrien, den fjerde industrielle revolution. Industri 4.0 – eller Internet of Things – kaldes udviklingen, og den holder vi godt øje med hos Titech Electric.

Forventningen er, at maskineri og produktion i højere og højere grad bliver koblet sammen via nettet, så man kan bygge elektronisk intelligens, koordinering og kommunikation ind i produktionen. Det stiller nye krav til virksomhederne.

“Den danske elektronikindustri har været kendetegnet ved at være knalddygtig til at gå ned i nicher. Men vores virksomheder skal blive bedre til at give kunden en totaloplevelse,” sagde chefkonsulent i DI ITtek, Christian Graversen fornylig til fagbladet Ingeniøren.

Den melding tager vi alvorligt hos Titech Electric, hvor vi forbereder os til fremtiden.

“Den intelligente produktion er allerede en realitet mange steder. Og i en fremtid, hvor alle apparater er koblet på nettet og kan udveksle data, bliver det så meget mere vigtigt at kunne tænke og levere bredt, inklusive service og vedligehold,” siger direktør Ulrik Juul, Titech Electric.

Vil du vide mere om, hvad Titech Electric kan byde ind med, så er du velkommen til at kontakte os for en snak.


Del denne nyhed