eltavle slide1

Aktuelle nyheder fra Titech

1. oktober 2021

Titech Electric har rundet de 2.000.000 ledninger! 

Titech Electric har rundet de 2.000.000 ledninger! 

I dag har Titech Electric rundet de 2.000.000 ledninger!

I 2009 investerede vi en KOMAX ledningsmaskine for, at optimere arbejdsgange, hvor der var mange ens gentagelser og dette sikrede en bedre trivsel for vores medarbejdere. Ledningsmaskinen hjælper os i vores daglige arbejde med at mærke og klippe de ledninger, som vi bruger i vores eltavler.

Førhen blev det som sagt gjort manuelt, men vi tog et valg om at fjerne dette fra vores medarbejdere, så de ikke skulle stå med alt for meget trivielt arbejde i deres hverdag. Denne tankegang har vi altid med os i Titech Electric, når vi kigger på vores interne processer.

KOMAX legningsmaskine er en meget fleksibel maskine, hvor op til 36 ledninger kan køre i maskinen. Der kan monteres tyller fra 0,5 mm² – 2,5 mm², eller de kan ultralydssvejse op til 6 mm². Når ledningerne er færdigbearbejdet monteres de i tape, så de kommer i den rækkefølge de skal monteres.

Det er en stor ting for os, at vores maskine har rundet de 2.000.000 ledninger, da det viser os, at der er gang i Titech Electric og at det var en rigtigt investering for at passe på vores medarbejdere.


Del denne nyhed