Vinderen - Lars Calmer
Keramikfiguren Vinderen af Lars Calmer, som du møder i vores odenseanske afdeling, er vores symbol og vartegn.

Vores værdier

Vi vil være Danmarks mest attraktive tavleproducent

Vi vil skabe optimale løsninger for både vores kunder og vores virksomhed, og vi vil være det foretrukne valg inden for eltavler i Danmark. Vi vil nå dette mål ved at levere enkle og smarte løsninger, som imødekommer vores kunders udfordringer bedst muligt.

Vi vil være din foretrukne sparring­spartner indenfor eltavler

Vi arbejder efter at indgå i tæt dialog med vores kunder og – på profitabel vis – levere tekniske løsninger, der giver vores kunder en positiv oplevelse. Det vil vi blandt andet gøre gennem en optimering af de løsninger, vores kunder efterspørger.

Vi vil være en 100% dansk virksomhed

Vores fokus er dansk kvalitet, og al vores produktion sker i Danmark. Du vil med andre ord altid møde dansktalende medarbejdere, som kender de lokale udfordringer, når du har kontakt til Titech. Som en af de få danske tavleproducenter er vi både ISO 14001 og ISO 9001 certificerede, hvilket sikrer os kvalitet, effektive styring og en struktureret kundedialog.

Det skal være sjovt og udviklende at arbejde hos Titech

Vi vil være innovative og effektive, og vi vil tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere ved at gøre virksomheden til en udfordrende arbejdsplads og ved at give muligheder for faglig udvikling.

Vi fejrer vores sejre

Vi tror på, at der skal være plads til at vise begejstring, og at det, at fejre vores succeser giver medarbejder­engagement og hermed en bedre opgaveløsning.