referencer-slik-stor

Det siger vores kunder om Titech Tavlebygger App

Titechs App fremmer min ekspedition

“Jeg anvender Titech Tavlebygger App rimelig ofte. Det er en stor fordel, at jeg med det samme kan sende forespørgslen på tavlen. På den måde fremmer det min ekspedition. Jeg synes, at Titech er rigtig gode til at give priser inden for ganske kort tid. Jeg er en enkeltmandsvirksomhed, og derfor er det en stor fordel, at jeg ikke skal tilbage på kontoret for at sende min forespørgsel, men blot kan gøre det via app’en, mens jeg står ude ved kunden.”

Frank Hallum, ejer af Hallum Elektric

 

Titechs app gør bestillingen ukompliceret

“Det er dejligt nemt at bruge app’en. Jeg behøver ikke at bruge særlig lang tid på at sætte en tavle sammen, og et par dage efter får jeg en pris fra Titech. Jeg foretrækker at bruge Titech som tavleproducent, fordi Titech har denne løsning, som gør bestillingen ukompliceret.”

Frank Ahrens, ejer af Installatør Frank Ahrens

 

Titechs app sparer mig for en lang forklaring

“Via app’en kan jeg selv bestemme, hvor alle komponenterne skal sidde, uden at jeg skal forklare en længere historie om hvordan jeg gerne vil have det. Det vil sige, at jeg får en tavle leveret fuldstændig, som jeg har bestilt den. Når det er så nemt og simpelt at bruge app’en, og Titech kan levere til konkurrencedygtige priser, så vil jeg fortsætte med at være kunde hos Titech.”

Kasper Hansen, overmontør hos Tim El-Service

 

Nemt at designe din egen tavle med Titechs app

“Titech Tavlebygger App er fantastisk nem at have med at gøre. Fra jeg downloadede app’en til, at jeg havde bestilt en tavle, gik der 10 minutter, så nemmere bliver det jo ikke. I tilfælde af, at jeg har med privatkunder at gøre, er det rigtig smart, at man kan tegne tavlen i fællesskab med kunden. Oftest matcher de færdiglavede tavler ikke mine kunders behov, så det er rigtig fleksibelt med app’en. Hvis jeg har behov for et tilbud på tavler til privatkunder en anden gang, vil jeg absolut benytte mig af app’en igen.”

Michael H. Hansen, el-installatør hos Dansk El & Teknik

 

God og hurtig ekspedition ved brug af Titechs app

“Titech Tavlebygger App er super god og nem. Jeg sendte en forespørgsel på en tavle om eftermiddagen/aftenen, og næste formiddag havde jeg et tilbud. Det var hurtig ekspedition, hvilket jeg ikke er vant til. Det dejlige ved app’en er, at jeg selv kan tegne tavlen og ikke behøver at forklare det. Samtidig skal jeg ikke selv tage stilling til, hvilken fabrikant, jeg vil benytte. Det fremgår af app’en, at der er tale om kvalitetskomponenter men det kan jo være mange ting, og derfor blev jeg rigtig positiv, da jeg så, at det var fra ABB. Jeg vil helt sikkert benytte mig af app’en igen.”

Kenn S. Olsen, elektriker hos El-Service

 

Med Titechs app fik jeg den tavle, jeg havde behov for

“Titech Tavlebygger App er nem og enkel at benytte. Fordelen ved app’en er, at man selv har mulighed for at designe tavlen i stedet for at ringe og forklare. Samtidig er man sikker på at få det, som man vil have det, da man selv har valgt sammensætningen af tavlen. Dermed undgår man situationer, hvor det er ord mod ord. Jeg har ikke så meget at gøre med driften længere men hvis jeg får behov for at bestille en tavle igen, vil jeg benytte mig af app’en igen.”

Klaus Svendsen, ejer af PRO Elteknik A/S

 

Vil du også prøve “Titech Tavlebygger App”, så hent den her

 

Det siger vores kunder om Titech

Titechs stærkeste sider er helt klart deres priser og deres fleksibilitet

“Vi har handlet med Titech i ca.  3 år. Samarbejdet startede tilfældigt på et projekt, hvor Titech var hentet ind som rådgivere. Vi oplevede, at de er gode og fleksible at samarbejde med, og derfor har det været oplagt for os at køre videre med dem som leverandører.”

Kenneth Vridsgård, overmontør ved HRH EL A/S

 

Vi ved, hvad vi får, når vi handler med Titech

“TJ-EL Entreprise har handlet med Titech i mere end 2 år. Primært handler vi her, fordi Titech har en god og hurtig levering, og fordi vi får nogle gode tilbud. Typisk går der kort tid, fra vi indhenter en pris, til tilbuddet kommer retur. Det betyder selvfølgelig også noget, at Titech har den rigtige service.”

Martin Jensen, beregner hos TJ-EL Entreprise

 

Hos Titech har vi en fast salgsperson, og det sparer mig for meget tid

“En stor force ved at handle med Titech er, at de har en fast salgsperson, der er tilknyttet vores virksomhed. Det sparer mig for meget tid, at der er én indgang til virksomheden, og det gør processen fra den indledende forespørgsel til den endelige levering glidende og problemfri. Prisen betyder selvfølgelig også noget, og Titech har fornuftige priser. Vi kunne måske finde tavler en anelse billigere andre steder, men ville så samtidig gå skulle på kompromis og håndtere en svingende service og support. Det er ikke vores oplevelse hos Titech. Trygheden og den stabile service betyder meget, – så vil vi hellere betale en anelse mere. Vores faste kontaktperson hos Titech har en stor ansvarsfølelse for vores samarbejde. Det er fint, når man bliver ringet op og spurgt, om alt var som forventet efter en levering.”

Morten Rasmussen, projektleder, Connection Peiter Olsen A/S.
Har handlet med Titech i ca. 3 år

 

Titechs tavler har en god dokumentation og en høj kvalitet

“Vi handler typisk store industritavler hos Titech. Samarbejdet er startet omkring opbygningen af en række butikker, hvor kunden oprindelig selv har valgt Titech som leverandør. Vi har et godt samarbejde med Titech og vælger dem også til andre projekter. Først og fremmest fordi Titechs tavler har en god dokumentation. Ud over dokumentationen lægger vi vægt på, at deres kvalitet er høj, at vi får leveret de aftalte varer til den aftalte tid, og at Titech har en rigtig god kundeservice, hvor vi får teknisk hjælp og hurtige tilbagemeldinger på vores henvendelser. Når vi arbejder med avancerede industritavler, er det helt afgørende, at vi selv kan overskue tavlerne, vi får leveret – at vi logisk kan se, hvad de har tænkt hos Titech, da de byggede tavlerne. Prismæssigt er Titechs tilbud gode. Vi har et par gange testprøvet deres priser, og de er helt klart konkurrencedygtige.”

Henrik Hjortskov, overmontør hos Hillerød el-service A/S. 
Har handlet med Titech gennem de sidste 3 år