referencer slik

Det siger vores kunder om Titech

Titechs stærkeste sider er helt klart deres priser og deres fleksibilitet

“Vi har handlet med Titech igennem flere år. Samarbejdet startede tilfældigt på et projekt, hvor Titech var hentet ind som rådgivere. Vi oplevede, at de er gode og fleksible at samarbejde med, og derfor har det været oplagt for os at køre videre med dem som leverandører.”

Kenneth Vridsgård, overmontør ved HRH EL A/S

Vi ved, hvad vi får, når vi handler med Titech

“TJ-EL Entreprise har handlet med Titech i mange år. Primært handler vi her, fordi Titech har en god og hurtig levering, og fordi vi får nogle gode tilbud. Typisk går der kort tid, fra vi indhenter en pris, til tilbuddet kommer retur. Det betyder selvfølgelig også noget, at Titech har den rigtige service.”

Martin Jensen, beregner hos TJ-EL Entreprise

Hos Titech har vi en fast salgsperson, og det sparer mig for meget tid

“En stor force ved at handle med Titech er, at de har en fast salgsperson, der er tilknyttet vores virksomhed. Det sparer mig for meget tid, at der er én indgang til virksomheden, og det gør processen fra den indledende forespørgsel til den endelige levering glidende og problemfri. Prisen betyder selvfølgelig også noget, og Titech har fornuftige priser. Vi kunne måske finde tavler en anelse billigere andre steder, men ville så samtidig gå skulle på kompromis og håndtere en svingende service og support. Det er ikke vores oplevelse hos Titech. Trygheden og den stabile service betyder meget, – så vil vi hellere betale en anelse mere. Vores faste kontaktperson hos Titech har en stor ansvarsfølelse for vores samarbejde. Det er fint, når man bliver ringet op og spurgt, om alt var som forventet efter en levering.”

Morten Rasmussen, projektleder, Connection Peiter Olsen A/S.

Titechs tavler har en god dokumentation og en høj kvalitet

“Vi handler typisk store industritavler hos Titech. Samarbejdet er startet omkring opbygningen af en række butikker, hvor kunden oprindelig selv har valgt Titech som leverandør. Vi har et godt samarbejde med Titech og vælger dem også til andre projekter. Først og fremmest fordi Titechs tavler har en god dokumentation. Ud over dokumentationen lægger vi vægt på, at deres kvalitet er høj, at vi får leveret de aftalte varer til den aftalte tid, og at Titech har en rigtig god kundeservice, hvor vi får teknisk hjælp og hurtige tilbagemeldinger på vores henvendelser. Når vi arbejder med avancerede industritavler, er det helt afgørende, at vi selv kan overskue tavlerne, vi får leveret – at vi logisk kan se, hvad de har tænkt hos Titech, da de byggede tavlerne. Prismæssigt er Titechs tilbud gode. Vi har et par gange testprøvet deres priser, og de er helt klart konkurrencedygtige.”

Henrik Hjortskov, overmontør hos Hillerød el-service A/S.